Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@fatihbaz; neden banlandığına da emin değilim. Ben hem telefondan giriyorum siteye hemde laptoptan. Hiç kendi reklamlarıma tıklamadım. Acaba laptoptan siteye sürekli giriş yaptığım için mi oluyor bu? İçerik eklemek için laptopa geçiyorum çünkü
sorun da orda zaten,sebebi belli degil.benim de geçen 1-2 ay önce 2007 den filan kalma (tam tarihe bakmadım ama o kadar eski yani) hesabım banlandı,nedeni hakkında en ufak bi fikrim yok.içerisinde 4 tane site vardı,en yenisi 6 yıllık ve sürekli düzenli ödeme almış bi hesaptı.1-2 yıldır düzgün ilgilenemedim,günlük 10-50 hit arası gidip geliyorlardı kendi hallerinde öyle.bi baktım banlanmış hesap,sitelerle alakam yok ne zamandır yani hiç bi kural hatası filan yapma ihtimalim yok ama geçersiz trafikten ban yemiş ki hitinde ani artış/düşüşte yok.

eskiden ne güzel sebebi yazardı,düzeltirdim geri açarlardı.şimdi ne sebebi belli,ne adamlara ulaşma şansımız var nede açtırma şansımız var.domainleri 3-4 ay bekletip,başka hesaptan tekrar başvurucam artık onay alırsak devam yoksa yapıcak bişey yok.itiraz dahi etmiyorum ben