By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
değerli hocam, ayrımcılığı önce biz kendi içimizde bitirmeliyiz. o bana bunu söyledi bu bana bunu yaptı... kürtlerde zamanında türklere çok problem çıkardı. en çok bilineni şeyh said isyanı örneğin. kimler tarafından desteklendi ? kürtler ve zazalar.
olaya senin bakış açınla yaklaşırsak bir sonuca varamayız. çünkü bu tarz problemler azınlık konumunda.
atalarımız sırt sırta omuz omuza savaşmadı mı ?
sen türk bir arkadaşın kavgaya tutuştuğunda yardımına koşmadın mı ? o sana koşmadı mı ?
türk kürt beraber mahalle maçlarında top oynamadınız mı ? okul sıralarında beraber dirsek çürütmediniz mi ?

ben türk kimliği taşıyorum. dolayısıyla ben TÜRKÜM. aslım KÜRT. Türk bayrağı benim onurum şerefim namusumdur. türk bayrağından başka bir bayrak tanımam da taşımamda. ülke genelinde en çok şehit veren sülale istatistiği çıkarılsa benim sülalem ilk 10 a girer. en son şehidimi diyarbakır gaffar okkan suikastinde verdim. sen çıkıp dersen ki ana dile kürtçede eklensin yarın birgün başka millet çıkıp diyecek zazaca da eklensin arapçada eklensin, arnavutçada eklensin. kocaman bir ülkeden bahsediyoruz. tek dilin türkçe olmasını sonuna kadar destekliyorum.
Hocam, siz Türk olabilirsiniz saygım sonsuz. Bende Kürdüm buna da saygı olması gerekir.
Ben burada geçmişte yaşadığım ırkçılıktan, zorbalıktan bahsettim siz bunlara dalga geçme dediniz orada gerçekten üzüldüm. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilmiyor ama onların hiçbirisi dalga değil, dalga olsa Türklere de olur. Keşke yaşadıklarımızın çeyreğini bilseydiniz eminim ki dalga geçme demeyecektiniz, biraz saf düşünüyorsunuz.