Değerli Takipçiler;
Ben Feyzullah, dijital pazarlama ve sosyal medya uzmanıyım. 23 yaşındayım ve 2 yıllık sektör deneyimimle dijital dünyada başarılı sonuçlar elde ettim.
Müşterilerime özel stratejiler geliştirir, marka bilinirliğini artırır ve etkileşimi optimize ederim. Sosyal medya platformlarını ve dijital reklam araçlarını ustalıkla kullanarak hedef kitleye ulaşma konusunda uzmanım.
Yeniliklere açık, analitik düşünce yapısına sahibim ve her zaman son trendleri takip ederek projelerime değer katıyorum. Müşterilerimle yakın ilişkiler kurar, ihtiyaçlarını anlar ve onlara özgün çözümler sunarım.
Siz de markanızın dijital varlığını güçlendirmek ve online başarınızı artırmak istiyorsanız, doğru adrestesiniz. Birlikte çalışarak markanızı dijital dünyada zirveye taşıyabiliriz.
1 Adet Markayla Anlaşıp 15 gün ÜCRETSİZ reklam açacağım ardından memnun kalırsa ücretliye geçmek istiyorum uygun fiyatlı anlaşma yaparız. Instagram Facebook Reklamcılığında Neler Yapacağız Markamızla;- Öncelikle Markamızı Analiz Edip Eksik Gördüğüm Yerlere İyileştirmeler yapacağız
- Yol Haritası Belirleyeceğiz
- Hedef kitlenizin derinlemesine analizini yaparak, onlara özel kampanyalar oluşturacağım
- Yaratıcı içerikler ve görsellerle dikkat çekici reklam materyalleri hazırlayacağım
- Reklam bütçenizi en verimli şekilde kullanarak maksimum geri dönüşüm elde etmenizi sağlayacağım
- Sürekli izleme ve analiz ile kampanyalarınızı optimize ediyor, başarınızı artırmak için stratejiler geliştiriyorum