BetaHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yalnız atladığımız bir nokta daha var, ABD'de " hamas " destekçisinden çok daha fazla İsrail destekçisi var ve iki taraf da rahatça protesto gerçekleştirebiliyor. Bizim memlekette ise sadece haması destekleyenler kısmen dediğiniz gibi bazı sorunlar olsa bile anayasal hak olan protestolarını gerçekleştirebiliyor, peki burada ne eksik? Benim gibi hizbullah ve hamas gibi terör örgütlerine sempatisi olmayan, bölgede terörle mücadele eden İsrail'i destekleyenler sıkıysa hamas protestosu yapsın, yol ortasında linç ederler. ABD'de bu var, iki tarafta ses çıkarabiliyor bizde durum öyle değil. Özgürlükçü ülkemizde şu cümleyi kurmak bile linç sebebi, daha önce defalarca linç yedim oradan biliyorum. Sokakta olsa ne olur siz düşünün.
Ben size katılıyorum.Hamas-hizbullah-pyd-pkk vs bunların hepsi terör örgütüdür.Ayrıca ülkemizde onca sorun varken azerbeycan ve türkleri her anlamda destekleyen türk soyu devletler harici konulara karışmamızı doğru bulmuyorum.
Peki ülkenin en büyük 3 sorunu nedir ?
Ekonomi
Terör
Mülteci sorunu
Biz bu 3 sorunu çözdük mü hayır ama her halta özellikle bize her konuda destek olmayan ülkelere karışıyoruz.İsraille en çok ticaret yapanlardan biri bizim ülke mesela.Adamların bütün teknolojilerinden faydalanıyor muyuz evet ? Giydiğin kıyafet,elektrik,klima,telefonlar,iletişim kanalları,sosyal medyalar vs bir çok şey bu gavur emperyalist dedikleri ülkenin her haltını kullanıyoruz ama lafa gelince gavur diyip geçiyoruz.
Ekonomi iyi mi hayır.
Yıllardır iktidar sahipleri adam gibi bir terör yasası çıkardı mı hayır
Mülteci sorununu çözdü mü hayır
Biz önce kendi sorunlarımızı halledelim de ondan sonra kardeş dediğimiz ülkelere bakalım.Kardeş dediğimiz ülkelerin içinde bana göre sadece türk soyları olan devletler var başta azerbeycan.
Siyasilerin polikaları yüzünden dünya bu halde zaten.Tepki mi koyalım koyalım ama önce icimizdeki sorunları çözelim.
Ülkeyi sevmek için bir partili olmak gerekmez ülkeyi sevmek ağacı suyu bütün milli değerleri korumakla olur.İnsanları kutuplaştırmadan.İnsanca.