Sivil öldürmesini kimse desteklemez mesela Atilla, Metehan, Cengizhan bu kişiler milyonlarca sivili öldürüp her yeri yakıp yıkmış insanlar. Bu adamları profil resmi yapan milyonlarca kişi yok mu ülkemizde? Hamasın 200 sivil öldürmesine isyan edenler 20 milyon insanı öldürenleri idol yapıyorlar.
Hamasın içindeki 10,20 kişinin sivil öldürmesi yanlıştı ama bu tüm hamaslı gençleri terörist yapmaz, onlar kendi özgürlüğü için savaşıyor.
Özgürlüğü için savaşanların karşısında kimse duramaz. İsrailde duramaz yakında anlaşmaya çalışacaktır.
Katılmıyorum size.Hamas benim gözümde terör örgütüdür ve en büyük zararı filistin halkına yapmaktadır.Hamasın birileri tarafından kullanıldığını düşünüyorum.Filistinin askeri sivili vs topyekün mücadele edemez mi neden hamasa gerek duyuyorlar mesela merak ediyorum sebebini.Neden hamas ? Hamasın filistinli halkı kalkan olarak kullandığını düşünüyorum.Herkes bizim gibi sivil gözetmiyor bomba nerden geldiyse orayı bombalıyor.İsrail için hastahane kilise cami vs hiç farketmiyor bomba nerden geldiyse oraya fırlatıyor füzeyi zira çoğu devlette öyle.O bakımdan sivilleri kalkan kullanan her örgüt veya devlet bana göre terör suçu işlemektedir.