Arkadaşlar merhaba,
Sizinle şu an içinde bulunduğum iş konusundaki kararsızlıklar ve sorunlarla ilgili fikir alışverişi yapmak istiyorum.
Yaklaşık 6-7 yıldır Suudi Arabistan da madencilik sektöründe bir şirkette Operasyon Müdürü olarak alışıyorum daha öncesinde dış ticaret sektöründe de çalıştım İleri seviyede İngilizce Arapça ve Rusça biliyorum.
Çalışırken evimi aldım arabamı aldım evlendim çok şükür az da olsa iki kira gelirim var. Geçen ay eşimin hamile olduğunu öğrendik ve çok sevindik. Eşimle beraber yaşıyoruz bu arada.
Son 4-5 aydır çalkantılı bir iş hayatı yaşıyorum buda ister istemez her halime yansıyor. Günde 12 saat çalışıyorum bazen gece 1 lere kadar ve 2 haftada bir sadece bir gün tatilim oluyor ne kendime ne de aileme vakit harcayabiliyorum inanın eşimle akşam yemeği birkaç sohbet muhabbet pilim tükeniyor işin ağır olması ve yüksek tempo gerektirmesinden dolayı. Ayrıca kendisine çok vakit harcayamıyorum yorgun oldugum için ister istemez ilgi istiyor aile bireyleri.
Ne zaman Türkiye ye dönmeye niyetlensem herkes önüme çıkıyor ekonomi kötü ne yapacaksın iş bulsan da maaş yetmez filan fakat gün geçtikçe artık yaşama hevesim kalmadı hiç bir şeye tepki vermemeye başladığımı hissediyorum. Kalabalık ortamlara girmek istemiyorum vs.
Bir yandan bebek geliyor burada yapamayacağımızı biliyorum şehir merkezlerine uzağız malum doğum sonrası bebeğin iyi şartlarda bakılması gibi durumlar bir yandan eşim anca beraber kanca beraber diyor.
Aklımda böyle bir şey var kendim dış ticarete geri dönüp çalışsam aynı zamanda yıl sonuna kadar çalışıp bir iş kursam ortaklık güvenebileceğim kişilerle öyle hayatıma devam etsem.
Siz ne düşünüyorsunuz fikirleriniz benim için önemli.