Aras21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İsrail o toprakları savaşarak almamıştır, işgal etmiştir. Hamas ise terör örgütü değildir Kendi halkını savunan onurlu insanlardır.
hamas filistin askeri mi ? Hamas terör örgütü değil madem neden festival basıp silahsız insanları öldürdü ? Filistinin toprak satmadığına da nasıl bu kadar eminsiniz acaba merak ettim.Şu an hamasın yaptığı filistin halkına zarar vermektir.Hamas madem bu kadar onurlu insandan oluşuyor silahsız insanları öldürmek mi onur ? Ölen kadını soyup sürüklemek mi onur ? İsrail mevcut hükümeti nasıl suçlu ise şu an hamasda aynıdır.Ayrıca şuanki israil hükümetine de israil vatandaşlarından da tepki var.Koltuğu bırakmak istemeyenlerın ortak noktasıdır bu ancak israilde hükümet bence değişir.İsrailli her vatandaş savaşı desteklemiyor.Siyasilerin yüzünden dünya bu halde.
Bu arada israil hükümetinin de yaptıklarını desteklemiyorum yanlış anlaşılmasın arap sevdalıları tarafından.Masum öldüren kim olursa olsun suçludur.