Rica ederim ama şunları size bildirmek isterim hocam;
1-) Vodafone kadar berbat ve amatör bir operatör görmedim. Müşteri hizmetlerine 20 dakikada bağlanırsanız kıyamet alametidir.
2-) Hadi diyelim müşteri hizmetlerine bağlandınız, Türkçeyi düzgün konuşamayan, işten hiç anlamayan cahil insalarla muhatap oluyorsunuz.
3-) Sınırsız pakete geçtiğiniz zaman paketin kendi içinde de ayrı paketler var ve onu da yükselterek hızınızıda sınırsız yapabiliyorsunuz, fakat her türlü izlediğiniz videolar ve gezdiğiniz internet siteleri donuyor.
4-) Gerçekten çoğu yerde çekmiyor.
Şu anda Turkcell Platinum kullanmaktayım
Evet vodafone a göre aylık 200₺ fazla veriyorum ama kafam her yönden rahat.
Karar sizin tabi ama, Turkcell derim susarım.
Kesinlikle katıyorum. İş için kullanım yaptığımız bir hatta yalın 60GB paketi verdi 350₺ vs. Kısa süreli bir kampanya yaptılar. Sonra pişman oldular sanırım kapattılar. Şu an bu paket 1000₺ ye yakın veriyorlar. Sürekli teklif verip duruyorlar sınırsız için. Sınırsız dediği paketler 3 adet ve onlarında hız baremleri var. Biz normal tarifemizi yani 60GB paketimizi 25 hız bandının üzerinde kullanamıyoruz. Sözleşmede bu tip kural geçmediği halde caydırmaya çalışıyorlar muhtemelen. Belkide zarar ediyorlar bilemem. İşin özü sınırsız olayını sadece ve muhtemelen internet dışında kalan kullanımlar için aramalar vs de rahat kullanırsınız. Bu konuda ne olursa olsun Turkcell kadar iyi olan maalesef yok. Pahalı evet ama çok iyi. 200 üzeri mobilde hız alabiliyorsunuz ki en kötü yerde 75 altında hız aldığımı görmedim.