Slash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Spamda wordpress alt yapısı abes olur,
İçerikler toplama içerikler makaleleri birleştirip spinliyorum.
H2 etiketleri var içerde bolca, altında p tagları ve bir kaç ekleme,
Fakat metin ne kadar uzun olursa index az aldığını farkettim, daha sade kısa ve öz içeriklerde daha fazla index sayısı veriyor.
Kalıcılığı yok max 3 gün
Baclinkleri ana sayfayada alabilirsin, spam sitendeki permalinklere görede alabilirsin.
Ben daha çok random link'lere dağıtıyorum.
domain.com/sfdgfbg gibi, bot burayı herhangi bir yerde gördüğünde içerde başka siteleri görüp başka sitelerden diğer içeriğimi görmüş oluyor.
Sitemap taraması sadece boşa düşmüş eski sitelerde işe yarıyor 0 domainde sitemap takip etmiyor işleme dahi almıyor.
Sitemap taratmak istiyorsan, backlinklerini sitemap olarak vereceksin yani ana domain yerine sitemap'ini backlink olarak bırakırsan search console'dan bıraktığından daha fazla tarar.
2014-2018 yılı arasında yaptığım indexletme taktiği bu şekildeydi o zamanlar tek site çalışırdım forumdan 1-2 arkadaştan backlink paketi alırdım ana site yerine sitemap'e çalışmalarını isterdim sitemapte 20-25 m veri olurdu 2.haftadan sonra 2m indexe ulaşırdım.
İçerikleri spinlemek yerine 1100 1200 kelimelik full özgün makalelerden 1 günde 400 500 tane girsek yine böyle indexlere hızlıca ulaşabilir miyiz?