Rica ederim, her zaman bekleriz
Selamlar, izninizle 3 soru daha sormak istiyorum, cevaplarsanız minnettar olurum.
İlk sorum: Seçeceğimiz sınıfların birebir aynısını ürün sınıflarından değil de; 35. sınıfın alt sınıflarından seçersek marka koruması anlamında bir dezavantaj yaşar mıyız? (Örneğin 25 adet sınıfa sahip bir başvuru yaparken, bu 25 adet sınıfın tamamını 35. sınıfın alt sınıflarından seçerek yapsak mantıklı bir iş yapmış olur muyuz?) (Marka üretim değil sadece satış yapacak bu arada.)
İkinci sorum: Seçilen sınıf sayısı arttığında ne gibi dezavantajlar yaşarız? Örneğin kendi faaliyet alanımız 4 adet sınıfı içeriyor ama biz farklı faaliyet alanlarından da 20 adet sınıfı seçip toplamda 24 adet sınıfla başvuru yaparsak bir dezavantaj yaşar mıyız? Özellikle de markanın araştırılma sürecinde? (Bir de bu 24 adet sınıfı 35. sınıf altından seçip başvuru yapsak ayrı bir dezavantaj yaşar mıyız?)
Son sorum: Sadece kelime ile başvuru yaparken, 'Marka Örneğini Oluşturacak İbare' kısmına; marka ismimizi "unvan" olarak girmekle "unvan,com" olarak girmenin bir avantajı/dezavantajı var mıdır? Ben "unvan,com" olarak girdim, bunun bir dezavantajını yaşar mıyım marka koruması anlamında?
Şimdiden sonsuz teşekkürler...