2 ay sonra ağlamaya başlarsın. izin yapamıyormuş
Edit: arkadaşımız beni engellemiş bu sebeple yeni yorum yapamadığım için buraya yazıyorum.
"önceki konularımı okumadığın için bol keseden konuşuyorsun, kullanıcı adım web sitemizin adıdır kripto ile şu anda hiçbir ilgim yok.
kriptoda hayatımı kaybettim ben.
parasızlığın ne demek olduğunu ben biliyorum ama sen belli ki bilmiyorsun.
Ben senin için söylüyorum 2 ay sonra ağlarsın diye, daha 24 yaşındasın izin yapamıyorum diyip 50 bin liralık işi bırakacağını söylüyorsun.
2 ay sonra burada iş arıyorum diye konu açarsın "
Edit:
@androidoyuncusu; hocam, yeni yorum yapamadığım için burayı düzenleyerek size yanıt vereceğim.
Hocam 5-6 yıl avmde restoranda çalıştım, asgari ücret + mesailer şeklinde çalıştım. Yani toplasanız asgari ücretin %20 fazlasını alıyordum.
Sizi çok iyi anlıyorum ancak 50 bin TL maaş 24 yaşında birine göre çok iyi para.
Arkadaş evlenmeyi düşünüyor ve kazancını yarıdan daha aza düşürmeyi planlıyor.
Bu yaşlarda insanlar hem kendini geliştirmeyi hem para kazanmayı hedeflemeli, dinlenmek için çok erken.
Sizin düşüncenize de saygım sonsuz, ancak doğru bir hamle olarak görmüyorum kesinlikle.
Edit: yeniden
@winner; hocamıza yanıt vermek için mesajımı düzenliyorum.
Hocam benim ilk mesajım tek bir satırdan oluşuyordu. Aşağıdaki ekran görüntüsünde alıntıda görebilirsiniz.
Yani ben kimseye satırlarca yazı yazmadım, bu konuda ben nasıl kötü adam oldum inanın anlamıyorum

Arkadaş sadece bir satırlık yorumum sebebiyle benim içimin kötü olduğunu söyleyip beni engelledikten sonra yeni yorum yapamadığım için mevcut yorumu editleyerek diğer kısımları yazdım, yani kimseden alacağım yok vereceğim yok, ben yanlış bir karar verdiğini düşünüyorum hepsi bu. küfür etmemişim saygısızlık yapmamışım kimseye hakaret etmemişim. neden kötü adam oldum?