Alması çok zor bir karardı, sektör ve isim vermeyeyim, AVM'de bir satış pozisyonunda rahat çalışarak primlerle toplam aylık 45k yer yer 50k aldığım işi bırakıyorum.
Sebebi ise ilk önce 1 aylık bedelli askere gidiyorum, dönüşünde ise evlilik olacak ve avm mağazacılığı gerçekten evli birinin yapabileceği bir iş değil. Haftanın 6 günü çalışıyor, hafta içi 1 gün izin yapıyorsun. Bayramın seyranın yok hep çalışıyorsun. Saatler çok esnek, 22:00'de çıkıp 23:00'de eve giriyorsun. Firman izin verse bile AVM kurallarına bağlısın ve mağazayı açık tutman gerekiyor.
Artık önceliğim maddi değil, şükür çok masrafsız biriyimdir, borcum da yok. Biliyorum gelirim yarı yarıya düşecek, Tek kriterim hafta sonu izinli ve bayramlarda izin yapabileceğim, saatleri sabit bir iş bulmak. Çok şey istemiyorum minimum standartı istiyorum aslında.
22.07.2025 Güncelleme: Üzerinden neredeyse 1.5 yıl geçti, şuan evlendim 8:30-17:30 çalışıyorum hafta sonları ve resmi günlerde tatilim var. Evet kazancı pek tatmin etmiyor ama en azından kendime bolca vakit ayırabiliyorum.