google trends e bakabilirsin
Teşekkürler hocam bakayım.
Teşekkürler hocam ama ücretsiz istemiyorum sanki istediğim zaman destek alamayacakmışım hissi veriyor bana hep bi hizmet alırken
2018 den beri ing web sitem var. Ki ogretmen maaşıma neredeyse denk gelire ulastim son yaklasik 1 yıldır. Nacizane tavsiyem asla ucuz yollu şeyler denemeyin. Bitkilerin Faydaları konulu bir web sitede ATIYORUM Türkçede 2000 rakibin varsa İng sitede o konuda 20 milyon rakibin var demektir ki bunun en az 500 bin i dominant sitelerdir. Chatgpt ile vs olmaz. Denendi son 2 yıldır. Kendi yazdigim ing icerikler gunde her biri 50 60 hiti aşabiliyorken chargpt ile yazilan yaklasik 70 icerik hala toplasan gunce 50 hiti gormuyorlar. En iyi hosting, en iyi temalar, en iyi keyword domainler... vs kullanmak zorundasın. Yoksa sadece site acarsin. Adsense alirsin. 1 sene sonra günde 5-6 hiti bile görmez. Ing site karlidir dogru. Turkcr sitem gunde 30 bin hiti goruyorlen zor 25 bin tl leri goruyor ama bu rakamın fazlasini su an gunde 3 bin ortalama hit ile ing sitemden kazaniyorum. Bi volvo arabsyı turkce tsnitirsin. Maksimum 2 bin rakibin vardır. Ama ing tanitirsin. 2 milyondan fazla rakibin vardir. Bunları aşmak icin para harcamak ve en kaliteliyibyazmak sart. Chapgpt ile kaliteli icerik olmaz. Sadece icerik olur.
Gerçekten çok güzel ve benim için anlamlı bir mesaj olmuş hocam teşekkür ederim dikkate alacağım