siparişlerin büyük çogunlugu malasef keyfi iadeler ve ne yazıkki bunu güzel bi özellik olarak anlatıyor özellikle kadınlar birbirine.bizim ünidede vardı bi kız,sürekli mersinde eglence mekanlarında,hergün bi başkasıyla geziyor.kızlarda dedi işte adamlaramı aldırıyorsun bunları diye,yok kız bide para mı vericem bunlara diyip para ile çanta,elbise,takı alanlarla dalga geçiyordu hergün.çanta alıyor,sevgilisiyle geziyor sonra iade ediyor.dügüne gidicek,farklı renklerde ve bedenlerde elbiseler alıyor,ayakkabılar alıyor,takılar alıyor sonrada işi bitince iade ediyordu.okulada onlarla gelirdi,gösterirdi tekrar bakın bunun fiyatı aslında şu kadar işte ben buna bu kadar para verirmiyim filan diye.ben çok dizi izleyen birisiyim,bu olayı ben daha sonra biçok tv dizisindede gördüm üstelik.sanki matah bişeymiş gibi gülüp eglenerek milleti buna teşvik ediyorlardı.bu resmen kul hakkı abi....
cok yanlıs ve hatalı ürün yolluyorlar.
üründe bi sorun/yanlışlık filan varsa göndersin zaten hocam.ona bişey dedigimiz yok ama iadelerin çogunlugu şuan keyfi oluyor.bi ürünü alıp,ürünü teslim aldıgı gün iade eden var.sebep?ürünün ne oldugunu anlamamış,merak etmiş,gelincede işine yarar bişey olmadıgını görüp iade etmiş.ürünün ne oldugu yazıyor arkadaş sayfada,aç googledan bak bilmedigin noktası neyse hatda satıcıya sor direkt.200tl kargo parası ödedim adamın merakı yüzünden
bi müşterinin siparişi yanlış gitti mesela,kargosuda kendi kadar diye o sizde kalsın dedim ve ürünün dogrusunu tekrar gönderdim kadına.istemiyorum diyip iade etse,parasını istesede haklısın derim.ama aldıgı ürünü 3 gün sonra iade edip açıklamayada 4 tl daha ucuza başkasında buldum diye dalga geçiyor millet resmen.kadına direkt ulaşabilsem,10 tl vereyim git başımdan derim yani o hale getiriyorlar insanı