Bir trendyol satıcısı olarak bu konuya bende çok kafa yordum en son tecrübelerim ve gördüklerime dayanarak şu sonuca ulaştım; Trendyol 14 gün mü 15 gün mü ne koşulsuz iade hakkı tanıyor. (iade kargo ücretini de satıcıdan alıyor). Çok zeki vatandaşımız özellikle kadınlar alışverişlerini yapıyorlar etiketleri koparmadan kıyafetleri aksesuarları kullanıyorlar buluşmasını tatilini vs yapıyor işi bitince (14 gün içinde) geri iade edip tekrar başka ürün sipariş ediyor ve senarya bu şekilde gidiyor. Güneş gözlüğü satıyordum 10 gün sonra hep iade geliyordu gözlükler leş gibi kurumuş ter içinde. Trendyol'a bildiriyorum kullanılmış ürün diye trendyol tamam geri gönder diyor (burada da kargo ücretini yine satıcı ödüyor) geri gönderiyoruz 2 gün sonra ürün tekrar geri geliyor iade olarak. Trendyol 3 kere buna izin veriyormuş. 3 kere git gel kargo ücreti ürünün satış ücretini kat ve kat aştığı için en son direk kabul ediyordum. ve bir zaman sonra mağazayı tatil moduna alarak çekildim. trendyol buna düzenleme yaparsak tekrar girerim.