Multsite wordpress ile basit dediğiniz hocam
bunu ilk defa duyuyorum.araştırmaya başladım.teşekkür ederim.
Konuyu takip ediyorum, subdomain yerine subfolder kullanılarak tek tema üzerinden de devam edilebilir diye düşünüyorum.
yani indexlenme konusunda sorun yaşamazsam bu da mantıklı geliyor. muteber arkadaşın dediği beni sizin dediğinize daha cok yaklaştırdı. teşekkürler.
kullanıcılar için siteyi bulma, adres çubuğuna yazma noktasında fr.anasite.com daha uygundur. diğer alan adını yazıp sonuna fr eklemek bir hayli zahmetli ve pratik değildir.
son olarak her iki yöntemide denedim, her ikisindede verim aldım. fakat google son güncellemeleriyle subdomain siteleri içeriğin kaliteli özgün olsa bile aramalarda yok ediyor. (pl.cr uzantılı uyduruk siteler gibi işlem yapıyor)
O yüzden farklı dillerde subdomain site açmak domain parası vermemek adına iyi birşey olsada googlenin haksız uygulamaları ile mağdur olmanız kaçınılmazdır.
Takdir sizindir.
teşekkürler yorumunuz için. Bu dediğinizden sonra folder şekline daha çok yaklaştım diyebilirim. hatta bu projeden vazgeçip siteyi sadece ingilizce açmayı deneyebilirim. Aslında bir bakıma bir taşla iki kuş vurmak niyetindeydim. Domain ücretinden kaçmak niyetinde değildim. Ama bu dediklerinizden sonra bir kaç domainle devam etmeyi deneyebilirim. teşekkürler tekrar. yeni yorumlar geldikçe daha çok fikir sahibi oluyorum.