Antalya da hataytat açıldı yeni sayılır. 2 farklı arkadaşım açtı bu şekilde işyeri şuan günlük yeni olmalarına rağmen 35bin civarı ciroları var. bunun %30'u kar. İnşaat sektörünün yürüdüğü yerde ilerliyorlar. Ben emlakçıyım ancak ne yalan söyleyeyim aklıma gelmedi değil. 400bine kralı kuruluyor dükkanın elemanları hataytat sağlıyor size dükkanı takip etmek kalıyor. (kendiniz paket atarsınız maaşlı çalışan gibi düşünürsünüz +35 girer cebinize) Antalya da böyle bir şey de düşünebiliriz.
Antalya her türlü kazandırır. Emlak yatırımını tavsiye etmiyorum size çünkü bu bütçe üzerinden geçiminizi sağlayacaksınız sanırım. Eğer bu para atıl bir para ise kentsel dönüşüme gidecek (antalya' da %60 kentsel dönüşümlük bina.) bir daire alabilirsiniz ancak bu daireyi kentsele kesin gidecek diye almayın arsa payı kurtarıyor mu? mimar ve müteahhit ile görüşüp öyle alın. atıyorum 90 m2 şuan 3+1 daire alsanız yarın bir gün kentsel de buna 2+1 70 m2 verirlerse iadealdir. 90'a 90 gelirse müthiştir ancak 90'a 49'a falan düşerse aldığınız paraya satarsınız o daireyi.

Faizler düştüğü an ilk fırlayacak olan emlak. Enflasyonu da elbette düşüneceğiz ancak emin ol konut her zaman çok yükseliyor Antalya' da . öyle bir şehir