Evet ben de şikayet konularını okumayı seven biri olarak çok artış olduğunu gözlemledim ve yetişemiyorum okurken
Sebeplerini şuna bağlıyorum:
- Multi Hesaplar çoğaldı ve yoğunluktan olsa gerek çoğu multihesap bildirimlerine çok geç bakılıyor ve bu süre içinde kişi zaten vurgunu yapıyor.
- Kayıtlar basitleştirilmiş çok fazla yeni üye var
- Ticaret yapacak kişiler 3-5 kuruş az fiyat alınca hemen kanıyorlar üstelik diğer tekliflere de kazıkçı muamelesi yapıyorlar e haliyle ucuz etin suyu kararıyor
- Ticari konulara kimlik doğrulama zorunluluğu halen getirilmedi herhangi bir üye 500TL ile 5 trade alıp ticarete başlayabiliyor.
- En önemlisi insanlarımız çok dikkatsiz (ben de dahil) iki güler yüze, acıtasyona kanıp insiyatif veriyoruz haliyle iyiliğin karşılığını sert alıyoruz
- (Bu madde sadece bazı kullanıcılar için) Çok fazla sabırsız ve anlayışsız insan var. Elbette çoğumuz yıllardır bu işin içinde olunca bazı durumlar bize bahane gelebiliyor fakat bazen gerçekten zor durumda olanlar oluyor Hastane, Ölüm vb. ve bu gibi durumlarda karşılıklı anlayış yerine hızlıca şikayet konusu açıyorlar.
- Forumda çok fazla illegal dönmeye başladı (Tamamen kullanıcı kaynaklı, Yönetimin haberi olmuyor.) E özünde dolandırıcıyla iş yaparsan dolandırılırsın işi o çünkü. Bu duruma gelip konu açanlara ayrı ayar oluyorum hadi yapıyorsunuz utanmanız olsun bari şikayet konusu açmayın Konuyu açan kişi tamamen mağduru oynuyor sonra konuşmalara bakıyorsun bildiğin ortak bir şekilde milleti dolandırıyorlar sonra birisi yüklü para alınca bunun payını vermiyor gelip burada ağlıyor oh olur keşke kendi paran dolandırılsaymış diyorum.
- Forumda yaş sınırı yok, (Güvenlik açığı var) çok kez denk geldim milletin kimliğiyle kayıt olup iş yapanlara bu bence bir güvenlik sorunu 15-16 yaşında çocuklar 50 yaşındaki birinin kimliğiyle doğrulanmış hesap oluşturuyor biri dolandırılana kadar bunu göremiyoruz