Gerrard adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eger 160 boylarinda, ulkeye kacak yolla girip boktan bi italyan/akdeniz mutfagi restotaninda calisan, amerika gibi bi ulkede weird kulaklik takip surekli ise trenle giden, ve saca bol bol jole suren bi ayakli que pasa degilseniz bencede ck, mk, polo vs giymeyin. arkadasin dedigi gibi bu tarz markalar oranin les markalari.
Gerrard adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
markalari ne ben ne de arkadas yerden yere vurmadik. kotu demedik. yerlilerin tercih ettigi, konu sahibinin woow minvalinde olmadigi markalar oldugunu soyledik.

teyit etmelik bi durum degil bu, benim amerikadaki cevremde benim yas grubumda veya benim oturdugum yerde cringedir sen gider 50 yasinda veya farkli bi bakis acisina sahip birine sorarsin iyi herkes burda bunu giyiyor der. ne bizim dedigimiz sey dogru/yanlis ne de teyit edecegin veya baskasina soracagin, kasmayin bu kadar bizler bilir kisi degiliz.

Şaka mısınız hocam. İlk alıntı size ait değil mi. Bırak yerden yere vurmayı içinden geçmiş, sonda da "leş markalar" diye eklemişsiniz. Bir de forumda sanki kimsenin okur-yazarlığı yokmuş gibi "markalari ne ben ne de arkadas yerden yere vurmadik" diyorsunuz. Hakikaten şaka mı bu ya. Bilirkişi olmayın zaten siz.