Merhabalar,

İngilizce bir site ile adsenseden kazanç sağlamak için başlamaya karar verdim, en son wordpress adsense blog site işleriyle 4-5 sene önce ilgilendim site felan kurabilirim ama o zamandan bu zamana ne değişti bilemiyorum.

Bunu daha çok neler olabileceğini merak ettiğim için görebilmek için deneyeceğim. Bu yüzden önerilerinize ihtiyacım var.

İlk başta olabildiğince az harcama yaparak başlayacağım henüz domain veya hosting almadım. İsim düşünüyorum. Önerileriniz varsa ucuz yollu ama sağlam (sağlam olması daha önemli) domain hosting siteleri için beklerim. Tema olarak ne önerirsiniz wordpress için?

Örneğin anahtar kelime istatistiklerine felan nereden bakabilirim adsense hikayem konularında gördüğüm için soruyorum, wordpress kurup ilk başta adsense onay alana kadar kendim yazacağım daha sonrasında chatgpt+el ile yapmayı düşünüyorum. Niş mi yapsam diye düşündüm ama ben bilgisayar mühendisiyim örneğin bazen yazılım geliştirirken bir hata ile karşılaştığımda bunu yazmak açıklamak istediğim bir site de olsun istiyorum o yüzden her telden yazı yazabileceğim genel bir blog olarak düşündüm şimdilik önerilerinizi dinlemek isterim.

Teşekkürler