Bunun açıklaması çok net ben sana söyleyeyim buybox ürünlerindeki satıcıların çoğunun sistemden haberi yok

Ben bir tanesiyle yüzyüze tanıştım yani ordan biliyorum

Abarmadan aktarıyorum adam diyor ki ben 5 ₺ den alıyorum, 20 ₺ den satıyorum, herkes para eticarette diyordu da inanmıyordum, komisyonu falan düşünce para mı her ay 2 ye katlıyorum falan anlatıyor
diyorum ki kargo yu napıyorsun
kargoyu müşteri ödüyor abi, zaten trendyol kod veriyor, kargocu daha benden hiç para talep etmedi
e diyorum sipariş başına işlem bedeli de var hani
o ne ki diyor

salacaksın bunları, bir süre satıp sonra farkediyorlar.

tabi buybox dışı private label ürünlerde durum farklı olabiliyor
favori, yorum sepete eklenme için yapılabiliyor bunlar

yani girip buradan favori almak için para ödemek yerine, müşteriye gitsin, yorum da gelir, çoklu alan vs olur birazı ordan çıkar
fayda maliyet analizi yaparsın

ama buybox ürünlerinde dediğim gibi, ülkenin IQ ortalaması zaten malum, maalesef ortalamanın çok altında olup, bir de e-ticaret mantığına, bilgisayara çok uzak insanlar yapıyor bu işi
daha zeki formlar şöyle yapıyor

bakıyor 5 e alınıyor 20 ye satılıyor, vay be çok karlı iş diyor, ama yapan birine sorayım bir puştluk olmasın diyor, geliyor soruyor,
heee deyip vazgeçiyor sonra

erkaneroglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar Trendyol'da gezerken bu fiyata ürünler görüyorum. komisyon+KDV+satıcıdan alınan kargo ücreti derken bu fiyata mal satıldığında ürünü bedavaya mal etseler bile garanti zarar ediliyor. Bu adamlar bu fiyatlara nasıl mal satıyor?