darkland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yanlış izlenim bırakmamanız adına daha tecrübeli biri olarak bazı düzenlemeler yapmak isterim.

- Yerde çöp yok, cezası çok ağır. Atmayı deneyin bakın ne olacak
- Bahçeler düzenli çünkü yasa. Bahçesi nizama aykırı olana ceza kesilir.
- Sağdan soldan adam atlamaz. Cezası çok ağır. İnsanları ürkütmenin cezası dahi var hiç birşey yapmasanız bile trafikte. 5 ehliyet puanı veya 2024 yılı için 850 usd idi.
- Gıda standartları var hocam amerika yasalarına göre satış yapabilmesi için belirli bir ölçekte vermek zorunda yoksa satamaz. Aynı ürün asya ülkelerinde yarısı kadardır.
- Top marka olarak söyledikleriniz CK ve MK markaların geçen sezon veya defolu ürünlerdir. Güncel olan yeni sezon CK, MK gibi ürünlerin fiyatları farklıdır. Biraz araştırın fark edeceksiniz.
- İsteyen istediği arabaya binemez hocam iyi bir arabaya binebilmeniz için kredi skorunuzun çok iyi olması lazım. Ehliyetiniz eski olması lazım veya çok zengin olmanız lazım..
- ....
-....

Daha çok yazardımda hocam çok üzülüyorum şu şekilde karşılaştırma yazanlara.. İnsanları yanıltıyorsunuz..
Amerika ile Türkiye'yi karşılaştırmanız çok büyük hata.. Biraz daha tecrübe edinin video yayınlamadan önce.

Ben 2002 yilindan bu yana UK de yasiyorum, isim geregi UK haritasinda ziyaret etmedigim nokta yok denilecek kadar azdir. Son yillarda Turkiye'den gelenler nedense hemen youtuber olup videolar yayinlamaya basliyor, iste Ingiltere'de aylik maas su kadar TL seklinde ozendirici videolar, heveslerini anlayabiliyorum fakat yanlis yonlendiriyorlar, paylasimli evlerde oturmak zorunda olduklarini, kazanclarinin nerdeyse tamaminin vergilere gittigini vss anlatmiyorlar, ev kiralaridan soz etmiyorlar, tek yaptiklari 1 haftalik kazanc ile araba alabilirsiniz ve benzeri soylemler ama o arabanin sigorta masraflarindan soz etmiyorlar.

Konu sahibi arkadasa yeni yasaminda basarilar diler, hevesini anladigimi soylemek isterim.