NightRaven adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence her zaman yaptırdığın yere devam et, bi bokluk bi sıkıntı çıkar belli olmaz dolguymuş sonuçta ne olabilir diyebilirsin ama bence aynı yerden şaşma.
Zaten 7-8 ay da gidiyorsa 6 bin koymaz bence.
Hocam şöyle ki, bana 1ml uygulanıyor ama 2ml falan olsa daha güzel duracak bazı güzellik salonları neredeyse 1ml fiyatına 2ml yapıyorlar. Birazda bunu düşünerek başka yere yönelim ihtiyacı oldu. Yoksa evet dediğiniz gibi

CivanDemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence 7-8 ayda bir yenilenen dolgu pek sürdürülebilir bir şey değil. Ömrünüzün sonuna kadar her 7-8 ayda bir gitmek gerekirse bu uzun vadede sizi daha mutsuz hissettirir, daha bağlı hissettirir. Kusura bakmayın bahsettiğiniz şeyden bağımsız bir yorum oldu ama bence en azından kalıcı bir çözüm arayışına girin ve güzellik merkezi gibi yerlere de yaptırmayın. Bir doktorun yapması bana daha mantıklı geliyor. Bunun için daha kalıcı bir çözüm arayışı daha sağlıklı olur. Kaldı ki fiyatlar şimdilik böyle. 2-3 sene sonra ne olur kim bilir...
Estağfurullah hocam dediğiniz gibi tabiiki bağımlılık oluşturabilir, ben henüz iki defa yaptırdığım için şimdilik böyle bir durum yok ama kadınlarda daha fazla oluyor bu durum. Kalıcı bir çözümü olsa keşke ama maalesef. Kalıcı dolgu için çok sıkıntılı olduğu söyleniyor, harici cerrahi müdahalelerde var önce ortodonti tedavisi 2 yıl daha sonra ameliyat süreci ve maliyet çok çok uçuk çıkıyor.