Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birkaç günlük boşum var diye 7/24 forumda takılmaya başladım ve en çok dikkatimi çeken şey kategori moderatörlerinin çok sık değişmesi oldu. Bi bakıyorum mod bi bakıyorum değil. Birkaç hafta ile birkaç ay gözlemlerseniz çok sık değiştiğini anlayabilirsiniz. Değişme sebebi umurumda değil sadece dikkatimi çekti yazmak istedim. Alın artık bu bilgiyle ne yaparsanız yapın :d
Çok değişim olmadı aslında sadece yeni moderatörler eklendi ve ekleniyor. Forumdaki üye sayısı arttıkça moderatör sayısı da artıyor haliyle.

dikmenofficial adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam kategori mod olmuş, kendi konusunu yukarıya taşıyor rakip'in konusunu siliyor buna rastladım veyahut birşeyler yapıyor. En sonunda mod'luk elinden alınmıştı
Bu şekilde yorum yaparak kategori moderatörlerini zan altında bırakmanıza kesinlikle müsaade etmeyiz. Bütün moderatörler gönüllü bir şekilde emek vererek forumu modere ediyor. Kanıtlarınızla birlikte açıkça yorum yapmanız gerekmektedir. Ya da hiç bu şekilde ucu açık yorumlar da yapmadan Coşkun Bey'e özel mesaj atarak şikayetinizi iletebilirsiniz.