Merhabalar. İyi geceler dostlar. Yarın sabah 9'da sınavım var hala kitap açmadım. Ek olarak yarın ödemelerimi yapacağım. Alamadığım ödemeler, doların yükselişi, hesap satışları, yeni projeler, bayram, fırsatlar, kayıplar, kazançlar, borçlar ve alın teri derken bir ay daha geçip gitti ömrümüzden. Tabi karşılığı olmayan bir dünyada emeğin hep karşılığı var. Bende bu gece benim gibi çalışmaya devam eden dostlarıma birkaç kelime yazmak istedim. Gecenin bu saatinde bile bir şeyler ile uğraşıyor ve çalışıyorsanız çok yakında birçok hedefinize ulaşabileceksiniz. Bir aydan birazcık fazla bir sürede düzeltmeye çalıştığım borcumun bilançosunu yazayım dedim belki bazı dostlarımıza umut oluruz.
11 Mart 2635 Dolar borç + 29000 Türk Lirası Bilgisayar Taksidi + 10.000 ₺ Elden Borç + 6 Bin Nakit Avans=130.000₺ + Yaşam Masrafı
27 Nisan 2135 Dolar borç + 19000 Türk Lirası Bilgisayar Taksidi +10.000 ₺ Elden Borç + 2 Bin Kredi Kartı + (Bir ihtimalde olsa alınması planlanan ödemeler

5000₺) =100.000 + Yaşam Masrafı
Bu arada elimdeki sayfa ve iki telegram grubunu satarsam bu ay kredi kartım kapanacak ve cebime de en azından sınavlar bitene kadar bir harçlık kalacak bakalım
Ek olarak devam ettiğim 5 adet instagram projesi var 2'si neredeyse tuttu, 1'ine yeni başladım 2'si inşallah toparlanacak

Her sayfanın en az 30 reels stoğu hazır vira bismillah!
Bir de aylık 5 gün süren 2500 lira kazandıracak 9-18 arası bir işte buldum gibi sınavlardan sonra değerlendireceğim.
Sınavlardan sonra daha güzel olacak umarım
İyi geceler, İyi çalışmalar herkese!