AsKeRBeY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, üzerinde çalışmakta olduğum projem için kullanıcı odaklı bir araştırma yapmak istiyorum.

Proje İçeriği; Yükleme ve indirme sitesi. Örneğin ; bu site gibi.

* Böyle bir projede kullanıcı olarak ne görmek isterseniz? Nelere dikkat edersiniz? Olmazsa olmazınız nedir?

* Ne tarz içerikler yüklenebilmeli? Örneğin; Resim, video, pdf, word, rar, zip, vb.

* Yükleme esnasında veya sonrasında ne gibi özelliklere yer vermeliyim? Örneğin; Saklama süresi seçimi, şifreleme vb.

* Yükleme sonrasında hangi alanlarda kullanılabilecek linkleri görmek istersiniz?

* Projemi üye olunarak ve üye olunmadan limit farkı olacak şekilde kullandırmayı düşünüyorum.

* Üye olunmadan yapılan yüklemelerde, tek seferde yapılabilecek minimum ve maksimum yükleme ( Mb- Gb ) limiti ve minimum, maksimum saklama süresi ne kadar olmalı?

* ( Ücretsiz ) Üye olunarak yapılan yüklemelerde, tek seferde yapılabilecek minimum ve maksimum yükleme ( Mb- Gb ) limiti ve minimum, maksimum saklama süresi ne kadar olmalı?

* ( Ücretsiz ) üyelik haricinde, tek seferde yapılabilecek dosya yükleme adedi, tek seferde yapılabilecek yükleme üst limiti ( Mb-Gb ) ve saklama süreleri farklı olacak şekilde aylık ve yıllık abonelik satışları yapmayı düşünüyorum. Bu konuda düşünceniz nedir?

Belirtmiş olduğum maddelere istinaden yorum, görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca tüm yorum, görüş ve tavsiyelerinizi fazlasıyla dikkate alacağımı belirtmek istiyorum.
Hocam eğer böyle site yaparsanız kesinlikle
Video ile fotoğraf aynı yerden yüklensin ama böyle bir site size ne kazandırır tartışılır