Merhabalar etiket için teşekkür ederim. Eklenebilir mi diye bir şey sormak istiyorum. Bu sistem bir kişi tarafından kullanıldığından verimli ve hızlı ama çoklu kullanım yapılabilir mi ? Örneğin Ben Adminim ve bazıları iş verdim. İşi alan , işi yapan gibi. ( Sol menüde işler olur işleri bazıları "Al" veya " Talep et" olarak alabilir sonra iş onda olur.(Silme yetkisi olmaması lazım) sonra işi bitirdiğinde teslim ve kapanış. Burada alınan inputlarla(Gelir, gider v.b) ana gelilerle ve giderlere yansır. Aynı zamanda kimin ne işi yaptığını gösterir. ( Belki bir pasta dilimi olur bu ay en çok mehmet yaptı iş yaptı ya da Ahmet işin %10'unu yaptı gibi.) Son olarak ise çıktı türleri çok güzel olmuş lakin buralarda " aç/kapa" modulu ollabilir mi ? Örneğin çıktı alırken adresleri değil sadece isimleri ve mailleri seçeceğim onları çıktı olacak. ( Düşünün Gelirlerin çıktısını alacağım ama içeride inputlardan bir kaçını işaretlemeyerek tam istediğim çıktıları alabilirim.)
Edit : Bir de bu verileri veritabanına işliyor herhalde o da moduler olursa her işe evrilir. Örneğin gelirler giderler gibi alanları isimleri değişkene atanırsa mükemmel olur. Birileri hasta takip sistemine çevirebilirken bir başka öğretmen ödev kontrol sistemine bile çevirebilir ya da düşüncem olarak iş takip sistemine bile dönebilir bu sistem yani çok amaçlı olur.)
Ne bileyim böyle bir şey geldi aklıma tabi ki de yapmak zorunda değilsiniz

Tekrar teşekkürler.