profweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadas Trust pilot'a giriyorum her yere giriyorum binlerce sikayet, parama el koydular mesajlari havada ucusuyor. R10'a konu aciyorum her zamanki gibi kralcilar damliyor konuya. Cok merak ediyorum kac para gonderdiler de sorun yasamadilar, yuksekse tamam diyip tum forumdan ozur dileyip silecegim konuyu.
Kaç para ile konunun ne alakası vardır?
Sizin soruya cevap olarak ben kendi adıma şahsi deneyimimi yazdım.

Her zaman aynı rakamlar olmayabilir. 100 gelir, 500 gelir, 10 bin gelir. Gönderirken de yine aynı değişik rakamlar olabilir.
Önemli olan ilgili bankada hesabın temiz olması, şüpheli ve riskli grubunda olmaması.

Bu arada, para gönderirken de karşı hesabın da durumu çok önemlidir. Karşı hesapla ilgili bir durumdan dolayı da sizin hesap askıya alınabilir.
Yeni daha 3 gün öncesine dayanan örnek, gerçi burada oldu yerli bankada. Birisine para gönderdim ve anında uyarı geldi. Hesap geçici devre dışı bırakıldı ve erişimim engellendi. En yakın şubeye gidin denildi müşteri hizmetlerinden. Gittim sordum nedir mesel, dediler ki karşı tarafı tanıyor musunuz? Gönderilen para ne içindir. Dedim hayır, tanımıyorum, internette bir hizmet verdiği için kendisine hizmetinin karşılı para ödedim. Açıklamada da yazıyor zaten. Kimlik taraması yaptılar hesap yeniden aktif ama para iade benim hesaba. Karşı tarafın hesabı ile ilgili dolandırıcılık suçlamaları sebebi ile soruşturma süreci vardır denildi.