sisore744 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2. sorunun cevabı nedir peki ?
Cevap benzerdir.
Zaten anlaşmada yazıyorum hepsini.
Beh (kapora) aldım işe başladımsa, istediği kadar iptal etsin, istediği kadar avukata vereceğini desin. İade yok. Çok zorlarsa, iade etsin harcanan zamanımı ve emeğimi, iade edeyim parasını.
Tabii bu noktaya gelen sadece bir kaç işlem oldu bende. Birisinde benim hatamdı. Müşterinin istediğini düzgün anlamamış olmama ve işe koyulmam, müşterinin de yapılanın daha baştan yanlış olması sebebi ile iade istemesi oldu. Fevri davrandı tabii, ama haklıydı. İadesini yaptım. Diğer 4 olaydan birinde müşterinin de bir şeylere güvenerek işe başladığını bana gelip dürüstçe ve adabıyla anlatması, maalesef güvendiği yerden iptal geldiği için zarara gireceğini söylemesi üzerine parasını iade ettim. İnsanlık ölmedi. Diğer 3 konuda ise tamamen çakallık. Bana işi verip sonra başka yerden biraz ucuza fiyat alıp yok ben iptal ediyorum olayı oldu. Bunlara da yaptığım kadarını eline deste gül olarak verip yolcu ettim. Arayan avukatları oldu, gelen avukatları oldu, iade etmedim. Zorlarlarsa da şikayetçi olacağımı söyledim daha da rahatsız etmediler.

Edit: İmzalanan sözleşmemizde bunların hepsi yazıyor zaten ne olursa ne olacak nasıl olacak ve saire. Sözleme dışına çıkanlar olduğundadır bu davranışım.