buraxklc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam nasıl birr farklılık beklentiniz var ikinizin? Ana bayi olmaya çalıştın diyelim öyle kolay gelebilir, 5-10 milyon tl arası sadece yazılıma para ödiyeceksinki ana bayi olacaksın. Kendi smm panelimden bahsedeyim, hiç birşey yapmadan bile müşteri geliyordu. Dışarı açılma diye bir şey yok bu sektörde yurt dışına açılırsa firma çok dayancağını düşünmüyorum
Yurtdışına açılmaya gerek yok da 40 yaşındaki adam smm ne demek bilmez ki. Sadelik iyidir, hoştur, güzeldir.

nowongame adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Smm panellerde genellikle tema veya servis düzenlemelerine pek fazla önem verilmez çünkü genellikle toplu satış odaklıdır. Bahsettiğiniz gibi, üçüncü kullanıcıya ulaşan hizmetler genellikle paket satış siteleri tarafından sağlanır. Bu siteler, genellikle Smm panellerinden tedarik ettikleri hizmetleri üçüncü kullanıcılara sunarlar.
SMM panellerde başkalarından temin ediyor değil mi? Mesela çoğu ana sağlayıcıyım diyor da hepsinde o kadar hesap oluşturacak sistem var mı ki. Hesapların çıktığı asıl kaynak neresi acaba. Niye sürekli servis patlıyor diyorlar mesela onu anlamıyorum. Ya da bana mı çok kolay geliyor işin köküne inip oraya bağlanarak sorunsuzca hizmet vermek falan..