Dark_Mark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
WordPress ile yapmak istiyorum da daha çok basit panelli bir şey daha iyi olacak benim. Elementor falan ile uğraşmak zamanımı çalabilirim. Hazır bir şeyi giydirip etkileşime göre hareket edeceğim.

Shopier çok fazla bulaşmak istemiyorum. Biraz daha marka oluşturacağım için. Oraya kesinti vermek istemiyorum.
Sanal pos için zaten yakın komisyonlar ödeyeceksin, başlangıç için temaydı, hosting vs uğraşmazsın, zaten tshirt satacağım dedin yani çok da fazla ürünün yok. Minimum masraf ve zaman.

Wordpress & Magento kullanabilirsin.
Ama tasarım bulman, düzenlemen, sanal pos firmasının ücretsiz eklentisi yoksa eklenti ücreti ödemen, hosting gerekecek.

Ayrıca paylaşım yaptığın an kaç kişi tıklıyor acaba, zamana yayıldığında problem değil ama aynı anda 1k-10k+ ziyaretçi gelirse, hosting ihtiyacın farklı olacak ya da siten göçecek bir süre vs gibi detaylar da var.

Shopify da düşünebilirsin ama kurlar yüzünden artık eskisi kadar ucuz değil paketleri ama kampanyaları vardı, ilk 3 ay için aylık 1$ şeklinde. Shopify Türkiyede çok bilinmese de, saas olarak en büyüklerden biri dünyada.