Hocam Turkiye de kisme yanlis anlamasi ama is yapmak gercekten igrenc bir olay, ozellikle bir sisteminiz yoksa, veya boyle sert yapip insanlik disina cikmadikca ne para kazanirsiniz ve de is yaptirbilirsiniz. 1 tl den 100000 TL ye herkes birbirinden ne koparirim derdinde. Onu bunu gectim kanun kural vs bir sey yok zaten, yakin bir arkadasimin basina geldi bir bilgisayar satti kargoda calinmis gazete gibi bir sey teslim etmisler, karsi tarafi engellemedi bir sey yapmadi cozelim dedi yok karsi taraf suc duyurusunda bulundu, bulunsun sorun yok zaten, ifadeye gitti, sormuslar senin gondermedigin anlasilirsa odemeyi yapmayi kabul ediyor musun diye yok demis ben gonderdim, 10 bin lira bir sey, savci CD kayitlarini inceledik sen parayi atm den cekmissin diyor, kendisi bana bizzat gosterdi banka ekstresi var atm den filan para cekilmemis, sanki cekilse suc olacak, neyse hakkinda agir cezadan dava acti savci, urunun parasini icra yolu ile aldi, dava goruldu arastirildi filan tam 1 sene surdu beraat aldi, kargo firmasinda ki urunun agirligi filan herseye bakildi, urun gonderilmis, teslim alinan urunun agirligi ile ayni degil, he ne oldu sonra tut karsi dava ac avukata verdi o ara 100 bin liraya yakin sonra icra ac urun icin filan bir ton olay yani 10 bin lira para degil 1 sene cidden ugrasip durdu. O yuzden yok biri Turkiyede hadi is yapalim dese aman aman ote dursun 3 kurus icin basini agrittigina degmez.