lorxy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun, gerçekten insanlıktan çok uzaklaştı millet.

Davayı %90 kazanırsınız kontrat maddeleri de önemli avukatla görüşün derim, kazanmanız durumunda avukat masrafları karşı tarafa ait olacaktır.
Benim durumumla karşılaşan kişilerle görüşme imkanım oldu twitter üzerinden avukat ücreti gibi ödenmemiş kira bedelini ve hasarı karşı taraftan alamayanlar var. Ama başıma gelen olay masrafı da çok artan masraflardan dolayı şuan gerekirse detaylı fotoğraf çekip bir avukatın yanına gidebilrim geçmiş davaları baz alarak yorum yapabilir belki

chechen46 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Noter bilirkişi atayamaz. evin o haliyle resimlerini çekin yanınızda da bir komşu falan tanık olsun gerektiğinde kiracı çıktıktan sonra evin hali bu şekilde demesi gerekebilir. Sonra dava açarsınız gerekirse dava dilekçesi ve nerede nasıl açılacağı konusunda detaylı dilekçelerinizi vs. hepsini hazırlarım siz imzalar teslim edersiniz.
Hocam ben detaylı fotoğrafları çekerim gerekirse çıktı alınması gerekiyorsa alırım sonra tecrübelerinize dayanarak ücret karşılığında bana yardımcı olmanızı isterim. masrafı düşündükçe strese giriyorum parke hasarı 5 k
kapı hasarı 10 k
duvar delik boya hasarı 20 k
musluk ve hortumların kırılmış çıkartıp bırakmış 3 k
ankastre set 3 yıllık ama zamanla kullanılacak gibi eskimemiş yanmış resmen yenisi 10 k ama burada sonuç maalesef benim tarafımca olmayabilir diye düşünüyorum.
Dekoratif petek boru kapatıcılar vardı 1 tane bile durmuyor hepsini atmışlar 400 tl
40-50 k arası zararım var şuan da görünen benim ortalama hesapladığım