Ben bunu geçen sene tam bu zamanlarda yaşadım forumda da konusunu açtım resmen felç oldum doktorlar ameliyat derken 3 ay sonra yürüyebilmeyi başardım.
Ağrımın ilk safhasında sizin ki gibi belim çok ağrıdı kasılmalar oldu birden bire girip nefesimi kesiyordu ama iyi kötü yürüyüp oturabiliyordum. Aradan 1 hafta geçti bir tık topladım dedim iyi oldum.
Sonra gece uyurken beni çok büyük bir ağrı uyandırdı ağrı bacağıma inmişti ama bacağım koptu diye düşündüm çünkü o an tarif edemeyeceğim bir ağrı tek ayağımın üstüne dahi duramadım 1-2 gün farklı bir şey olduğunu geçeceğine inandım. Fakat ağrı giderek arttı ve en sonunda beni yatağa mahkum etti yatağa mahkum etti diyorum ama yatakta da yatamıyorum. Yamuk Yumuk oturabiliyorum ancak 3 ay bu durumu çektim Allaha bin şükür şimdi ufak tefek ağrım olsada iyiyim.
Ben bu süreçte çok ağrı kesici ve krem kullandım ama çoğu 2-3 saatlik fayda veriyor sadece bir doktorun yazdığı koca - karı reçetesinden fayda gördüğümü düşünüyorum 2 kez uyguladım her uygulamada biraz daha iyi hissettim denemenizi tavsiye ederim bi söylentiye göre rusların savaş zamanı uyguladığı bir reçeteymiş
Burada tarifi var
https://www.yenidendogus.net/konular...-tedavi.30991/