Arkadaşlar Twitter'da dolanan bir sürü "fav grubu" diye hesaplar var belki görmüşsünüzdür. Buralardan daha önce hizmet aldım. Ama bunların kaynağı kesin R10'dur diye düşünüyorum Bu membağlar buradalarsa bana bi ses edebilirler mi lütfen? Veyahut istediğimi söyleyeyim:

İhtiyacım şu: Attığım tweetlere, düzenli olarak, organik kullanıcıların rt-fav sağlaması. Basitçe bu.
- Kullanıcılar gerçekte Twitter'ı kullanan, gerçek kullanıcılar olmalı. Yan hesaplar da olabilir tabii ama kesinlikle panelden atılan fav-rt'leri istemiyorum, bu var zaten elimde.
- Tek seferlik sağlanan takip+fav hizmetinden bahsetmiyorum. Ay içerisinde atacağım tüm tweetlere etkileşim verilmesi lazım. Tweet sayısına bir sınır konulabilir tabii.
- Kullanıcılar otomatik tüm tweetlerime etkileşim gösterebilir veyahut sadece benim linkini attıklarıma gösterebilir. Farketmez.
- Şu ana kadar 15 RT - 200 FAV şeklinde alım yaptım. Bu şekilde olabilir veyahut farklı paketleriniz varsa onları da dinlerim.

Aranızda bu hizmeti verebilecek olanlar varsa lütfen bana DM'den fiyat teklifi ve detay iletebilir mi?
Toplamda 2 farklı hesap için, her ay düzenli alım yapıyorum/yapacağım.