Hocam bendede böbrek taşı vardı bel kısmına vuruyordu, sizdeki tam olarak ne bilmiyorum ama doktor fıtık değil derse eğer bir böbreklere de baktırın.
Teşekkür ederim hocam, baktıracağım.
Aynı problem birebir aynısı babamda da var. 7 gündür adam kendine gelemedi. Boyunda fıtık başlangıcı var demiş doktor. Adam kıpırdayamıyor.
Allah yardımcısı olsun vallahi hocam, iğne ve majezikten sonra biraz yürüyebiliyorum bende ama eski kabadayılar gibi resmen

bir omuz yerde gidiyorum.
Mersin'deysen sana çıkıkcı numarası vereyim. Kurtarma durumu varsa hiçbirşeyin kalmaz.
Teşekkür ederim hocam, şuan Türkiye'de değilim.
1 aydır geçmiyor benim gittim MR çekildim ve 2 fıtık ve bel düzleşmesi çıktı daha yeni

Aynı durumdayım hocam ilaçlar fayda edmiyor. Elektroterapiye gidiyorum hastaneye 7 gün falan oldu.Aynı zamanda sıcakta koyuyolar.
Az iyi geliyor ama yüzmeye başladım o çok daha işe yaradı. Yüzmeye gidip sırt üstü yüzmeni tavsiye ederim.
Evet hocam yüzmeyi çok duydum ama ben havuza gidene kadar yolda bir yerde bayılırım heralde ağrıdan

bakalım geçmezse bu ilaçlarla da MR'dan öğrenip ona göre hareket edeceğim, teşekkür ederim cevabınız için sizlere de geçmiş olsun.