Selam arkadaşlar bir bilgi öğrenmek istedim ama haber sitelerinde 2 farklı sonuca ulaştım notere ziyaretim de olmadığı için zaman kaybı da yaşamak istemiyorum.
Karşılaştığım olayı kısaca bahsedeyim kıracı evi terk etti evi görmek istediğimi belirttiğimde kendisi taşınıyorum işlerim bitsin göstereceğini çıkış içinde evrak hazırlattığını imzalar ayrılım dedi konuyu kapattık abonelikleri kapattı ve aradan 2 ay geçti ben ve ailem evde olmadan komşuya anahtarı bırakıp gitmiş eve bir girdik ki kapılar boyalı kırık , musluk kırık hortumu yok ocak davlumbaz fırın pislik içinde paslanmış az kalsın ev yanıyormuş duvar siyah duvara bir sürü dübel atmış delik deşik en kötüsü de parkeler maalesef mahvolmuş bir yerde parkeyi oymuşlar niye neden yaptılar anlamadım ben 15 dklık bir video çektim ama bu işi resmiyete döküp dava açmak istiyorum avukata versem avukat masrafı yüzünden veremiyorum işi noterden halledebilir miyim ? Daire sıfırdı kira sözleşmesinde de belirttiğimiz hususlar dan biri sıfır olduğu
edit:2 kira vermedi vermiyor
askeri personel şikayet edebileceğim mercii varsa destek istiyorum.

Benim yanlışım varsa eleştiriye açığım.