Ülkemizdeki herkesin parası bankaya yattığı anda faize karışıyor zaten sadece siz değil hepimiz bile bile faize ortak oluyoruz ve faiz yiyoruz faiz harcıyoruz. Ben maaşımı alıyorum faize hiç bulaşmadım diyen biri faiz le yönetilen bir ekonomik zemindeyse seve seve faize bulaşıyor. Kimisi gücümüz bunu değiştirmeye yetmez diyor ama kimse bunu değiştirmek için bir şey yapmıyor. Dilsiz şeytanı oynuyoruz. Senin yaptığın iş en azından doğruları söyletiyor. Müşteriye her koşulda faizin olduğunu söylüyorsun ve bunu o kabul ediyor. Başınıza gelenler ise arabanız yeni olduğu için kuş pislemesinde bile canınız sıkılyor eski arabanızı satamamanız çok normal bende olsam bu ülkede araç almam hem o eski araba al-sat sürkülasyonu kalmadı ve herkes kredi kartı ödemesi yapıyor toplu para tutamıyor elinde bu forumda bile kredi ödeyenlerin oranı rahat %90 civarındadır %10luk kısım lise öğrencileri zaten. Namaz kılmadığım Kuran-ı Kerime devam etmediğim için kendimi müslüman olarak tanımlamadığı bir dönemde bile size şunu söyleyebilirim Allah'ın hesabı öbür dünyadır bu dünya da günahın cezasını çektirmez diye düşünüyorum.