hocam o boyutları düşünürseniz her pazarlamacının vebali çok büyük yani
hocam kendim de pazarlamacı esnafım babamın dükkanı falan var 15 yıldır çalışıyorum hiç bi sıkıntı olmadı o ayrı bir şey bu faizden midir milleti borçlandırmaktanmıdır bilmiyorum.
Hocam sizin işle alakalı değil de arabada bi cenabetlik var gibi
hadi diyelim eski arabada bi cenabetlik var da yenisinde de mi aynı onu da geçtim her şeyin sadece 1 ayda olması
Yaptığınız iş insanların vebaline girmek olarak adlandırılabilir.
Kendim deist biriyim. Ama bu işi teklif etselerdi işe ihtiyacım olsaydı da girmezdim.
bende öyle düşünüyorum kafam çok karışık
İşinizle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Bunlar her insanın başına gelebilecek şeyler.
hocam her insanın başına gelir de 6 ayda gelir 5 ayda gelir 1 ayda her şey üst üste gelmez be gözünü sevdiğim
kafaya takma fazla millet kriptodan hisseden dünya para batırıyor sen kadar düşünmüyor
ben öyle olamıyorum demek ben hem kazanıp hem kazandırmak istiyorum borçlandırmak değil sevindirmek herkesin refah olduğu borçlarının olmadığı sıkıntıların olmadığı bir dünya istiyorum.
Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste" atasözü aklınıza gelsin derim.
keşke sadece ahını alsaydık kim bilir arkamdan anama avradıma ne saydırmışlardır.
Bende aynı senin gibiyim dostum iyi bir fabrikada patron torpili ile ise başladım 6 ayım doldu aynı maaş aynı düzen her şey terse sarıyor aldığım paranin hiç biri tutmuyor bende yeni bir işe gireceğim sana da tavsiye ederim
bende girdiğim günden beri gün yüzü görmedim.
primin az kral ondan böyle oluyor. yaptigin işe göre maaşta az önce maaşında zam talep et + prim miktarını arttır . eline geçen miktar arttıkça sorunların çözülecek için rahat olsun.
tam aksine içerde herkesten en iyi maaşı alıyorum lise mezunu olarak çay kahvem yanımda üni de okumadım maaşım yetiyor evimden alıp evime bırakıyorlar beyaz yaka temiz iş tam memur işi.