PoisoneD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir sporcu olarak yaşadım ameliyatsız geçiliyo sadece bol bol esnetmen lazım bel kaslarını ve bunun yanında kalça kaslarını da. Birde karının en alt tabakasında bulunan kaslarıda calıstırman gerek.
Sporu bırakıcagımı düşünüyodum ama bircok doktora gidip araştırmalar yapıp tamamen geçirdim 2 tane fıtık olmasına ragmen sıfır agrı çok şükür
Eski bir sporcu olarak ağrılarım azaldıkça bol bol esnetme ve germe hareketleri yapıyorum hocam ve evet ağrı kasılırken karnımın altına da vuruyor çok nadir olsa da, orayı da elimden geldiğince çalıştırmayı denerim, teşekkür ederim yorumunuz için. Allah size de şifa versin daha yaşamayın inşallah.

Lorke adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ramazanın son haftası benzer sıkıntıyı yaşadım. Yaklaşık 10 gün ağrı vardı. Bunların minimum 3 günü uyku dahi uyutmayan cinstendi. Kalan günler ise sürekli varlığını hissettirdi ancak pek bir sıkıntı yaratmadı. Geçtiğimiz hafta doktora gittim, MR çektirdik. Fıtık yok ancak disklerde yıpranma olduğunu öğrendim.

Bir süre fizik tedavi verdi. Kilonun önemli sebep olduğunu söyledi doktor. Geçmişler olsun.
Ağrı kesici iğne olmadığım günlerde cidden uyuyamadım bende hocam, çok iyi anlıyorum. Majezik biraz azaltsa da tam anlamıyla rahatlatan bir şey asla olmadı, bugün de geçmez ise yarın MR çektirip garantiye alacağım, teşekkür ederim bilgilendirmeniz için, Allah şifa versin sizlere de, çok teşekkür ederim.