Merhaba arkadaşlar.
Bundan bir ay önce Marmara bölgesinde bir şehirde rastgele gezerken bir manzaraya denk geldiğimi ve içimde bir planlama ve hayal canlandığını aşağıdaki konumda belirtmiştim.

https://www.r10.net/is-fikirleri/402...-bungalov.html

Bugün zorlu bir süreçten sonra arsamı satın aldım ve planlarıma karşı en büyük adımı attım.

Direkt yola cephe olan elektrik ve suyu olan bir Hobi bahçesi satın aldım ortalama 280 m2 civarı. İlk etapta bir adet bungalov yapıp seneye doğru kazancımla 1 adet daha yapmayı planlıyorum. Tek korkum İmar sorunuydu bunun için belediye ile görüşmelere devam ediyorum beton temel atmadan turizm amaçlı olumlu bir düşünceye varabileceklerini belirtmişlerdi. Resmi onaylardan sonra hayalimdeki projeye uygun bungalov inşaasını yapıp tursab onayı sonrasında kiraya vermeyi planlıyorum.

Bungalov içinde jakuzi, şömine ve 2 adet yatak odası olacak. Dışarıda da ısıtmalı sonsuzluk havuzu ve ateş çukuru gibi Hobi alanları yer alacak. Ayrıca bahçe sineması da olabilir.

Aramızda ahşap yapı imalatçısı olan varsa bana ulaşırsa sevinirim.

Ayrıca ufak bir spoiler vermeden olmaz.

Bu mutluluğumu ve heyecanımı sizinle paylaşmak istedim. Söz veriyorum inşaa ve izin ile ilgili işlemler tamamlandığında R10 da çekiliş düzenleyip çekilişi kazanan üyeye 3 günlük tatil hediye edeceğim.

Mutlulukla sevgiyle kalın