Merhabalar,
Bugüne dek binlerce yazı yazdım ve yazdırdım, içerik ekibi yönettim, internet haberciliği alanında sayısız projede yer aldım. Özellikle spor siteleri konusunda uzmanım diyebilirim. Futbol yorumcusu Uğur Meleke'nin resmi web sitesinde adminlik yaptım. Çalıştığım şirketin üç ayda bir çıkan kurumsal dergisini tek başıma hazırladım; burada aralarında siyasetçi, ekonomist, köşe yazarı da olan ünlü isimlerle röportajlar yaptım.
Sitenizin içerik ekibine herhangi bir yerinden dahil olup full time editörlük/yazarlık yapmak isterim. Ek olarak bana verilen süreli görevleri yerine getirebilirim.
Ücret olarak, yazılacak özgün içeriklerin 100 kelimesini 15 TL'den anlaşabiliriz. İşin geriye kalan detayları ve hacmine göre editörlük bedeli de bunun üzerine eklenecektir tabii... Nasıl bir paket istediğinizi belirtirseniz geri dönüş yapabilirim.
Örnek yazılar için şu anda yazmakta olduğum siteye göz atabilirsiniz:
Tıkla
D
ilerseniz daha fazla sayıda ve farklı kategorilerde de örnek içerikler gönderebilirim.
Bana özel mesaj dışında aşağıdaki kanallardan da ulaşabilirsiniz. Herkese kolay gelsin.
Mail:
gkhnaksoy@gmail.com
Tel: 545 862 6802
Twitter:
@g_aksoy0