ptcN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu genel programlardaki sorun şu içerik aynı prompt ile inşa ediliyor bu durum bir süre sonra kopyaya çıkar. Her ne kadar alt başlık bile ekletseniz program büyük ihtimalle her alt başlık için aynı promptu tekrar döndürüyor. Yani yapay zeka 10 kere çalışmış oluyor. FAkat ben bunu istemediğim için yazının bir bütün halinde mantıklı olması için o alt başlıkları hiyerarşik yapıda diğer başlıklar ile bir anlam içerisinde kalmasını sağlamak zorunda olduğum için Fine tunning yapıyorum.
Evet hocam haklısın, çeşit çeşit algoritma var seninki de oldukça güzel mantıkta.

Pek çok içerik botu bahsettiğiniz gibi sabit alt başlık şablonu kullanıyor, benim programda da var öyle bir özellik.

Fakat benim tavsiye ettiğim yöntem, alt başlık verilerini kullanıcının kendisi girmesi yönünde bu verilere semrush tarzı araçlardan anahtar kelime araştırması yapıp rahatlıkla ulaşabilir, bu sayede daha tutarlı içerikler üretilir.
---
Extra olarak daha önce json veri mantığını gpt-3.5-turbo modelinde "tablo-liste" formatını daha tutarlı yapmak için "true" "false" algoritması ile denemiştim, fakat gpt-3.5-turbo bu konuda çok sağlıklı veriler sunmuyor, bahsettiğiniz şekilde model eğitilerek daha tutarlı veri elde edilebilir diye düşünüyorum.