güzel kardeşim işin doğrusu ne biliyor musun fark 0 Bence şu fark var aslında birisinde app indirirken app store diğerinde google playden indiriyorsun işin özü

Apple iPhone şu güzelliği var apple watch vardır airpods macbook vardı o eko sistemdesindir o zaman güzelliği var kopyaladığın bir şey anında telfonda kullanabiliyorsun Ben yazılımlara baktığımdan kolay oluyor onun dışında bir fark yok var diyen illaki vardır farklı bakış açısı olarak ama zaten whatsapp her yerde aynı sosyal medyalar aynı uygulamalar aynı her şey aynı artık bir farklılıkları yok
Şahsen Bende 15 ProMax var bir tanede S22 Ultra var ikisi arasında bir fark yok hatta şöyle şahsi bir fikrim var eğer telfonla vs çok işi olan birisi dğeilsen app map yapmıyorsan çok lüks bir teleefon almaya gerke olduğunuda düşünmüyorum sadece sömürülüyoruz başka hiç bir şey değil tüketim çılgınlığı 12 Pro Max ile yada 11 ProMax ile 15 ProMax arasındaki farkı Bana açıklayabilecek var mı mesela ?

Kamera mı ?
Düz 11 ile 15 ProMax arasında fotorafta çok belirgin özellikler yok özel ayar yapmazsan yaparsanda telefonun hafızası yüksek olması lazım yoksa hemen dolacaktır.
Hemde bu kadar iyi bir kameraya ne gerek var ? koray birand mıyız biz reklam filmi mi çekecez ?

Hız mı ?

Ne farkı var arada toplasan 10 saniye fark yokki hadi 10 saniye fark olsa ne olacak ?

o yüzden tüketim çılgınlığına borç a girmeye çok alem olduğunu düşünmüyorum onun yerine yabancıların yaptığı gibi fon falan alabilirsin yada ne bilim altın al kenera koy yarın öbürgün lazım olur.
alacağın telefon 2 yıl sonra da eskimiş olacak kenardaki altın hep yanında ve değerlenmiş olacak Bence hem dolar kurundan hem altının kendi kuurundan.

bizim milletimiz gösteriş için alıyor Bence gerek yok o kadar para verip gösteriş yapmak için sırf eğer telefonla ilgili özel bir işin yok ise