Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba R10 Ailesi Fazla detaya girmeceyeğim geçmiş konularımda zaten ipuçları ve teknikler vermiştim.
Önce Twitter veya diğer sosyal medya hesapları seo da neden etkili bu konuya değinelim. Bundan 2 yıl öncesine kadar böyle bir durum yoktu .
Google ve Twitter arasında ki protokol gereği aynı kelimelerde öncelik otoritesi yüksek çalışmaları düzgün web sitelerinindi.
Fakat Şu An tam tersi Peki Neden?
Google 2015 te yaptığı protokolü hiçe sayarak artık kim daha otoriter ise onu ön plana atıyor bunu da Google'un açgözlülüğüne bağlıyoruz. İnsanlar seo yerine adwords reklamı versinler.
Konumuza dönecek olursak;
Twitter otorite olarak Facebook ve İnstagram ile birlikte en otoriter Bir platform. Yapmanız gereken çok basit tamamen özgün bir twitter hesabı, güncel içerik giren web sayfanıza twitter hesabınızı bağlamak
kaliteli link ağı ile url yapınızı destekleyerek koltuğunuza yaslanmak. İşlemler aslında çok basit . Bu durum çoğu markalar için olumsuz durumlar oluştursa da ADWORDS e yapılan yüksek maliyetleri gözönünde bulundurursak
gayet te sağlıklı bir durum. Bir web sitesi seo ile kıyaslayınca süreç çok daha hızlı ve maliyet daha düşük.
2 Saate bile yapılabilen bu işlemler hacmini genişletmek isteyen markalar için bulunmaz bir kazanç kapısı olmuştur. Kelime zorluğuna göre maliyeti çok daha düşüktür bir oto kiralama web sitesi seo işlemi il bazlı 3 ay gibi süreç ve doğru seo için
minimum 100 bin ₺ maliyet gerektirirken bunu Twitter hesabınıza seo işlemi yaparak ay değil saatlere düşürüyorsunuz ve maliyeti çok çok daha altlarda. Göreceli olarak Twitter seo işlemi kimileri tavsiye etmese de marka bazlı müşteri çekme potansiyeli ve
süreci olarak her ne kadar evet bende tasvip etmesem de en etkili yöntemdir. Ben bile 10 yıldan fazladır web sitesi seo işlemi yaptığım halde müşterilerden gelen talepler doğrultusunda Twitter ve İnstagram gibi sitelere 2 yıldır seo yapmaya başladım. Süreç daha hızlı
raporlama yok iki tarafta memnun. Bu konuda destek isteyen arkadaşlar çekinmeden bana ulaşabilirsiniz..
Herkese Kolay Gelsin İyi Çalışmalar Dileklerimizle