Merhaba
Zaten açılan konulara bakarsanız baştan sona sorun çıkaracak konular. Sahte hesap pazarlamasından tutun illegal finansal işlemlere kadar, başkasının alın teri yazılımını çalıp satmaktan tutun da yine başkasının içeriklerini kopyalamaya kadar, illegal olduğunu bile bile ısrarla reklam hizmeti almak isteyenden tutun da illegal iş yaptığı halde şikayet konusu bile açanlara kadar ne arasanız var. En büyük aktivite de bu gibi konularda.
İhtiyaç duyulan her ne olursa olsun internetten reklamlara aldanarak almak, türlü linklere tıklayarak içeriği merak edip bakmak yerine, mağazaya veya kurumsal ofise gidip almak en doğrusu.
Ne kargo sorunu kalır, ne sahte ürün sorunu kalır, ne vadedilen hizmete karşılık baştan savurma olur, ne de para kaybolmaz.
Zaten yeni düzenlemelerle forumdan da bir çok konunun kalkacağını düşünüyorum, ki kalkmalıdır da. Zira artık IBAN transferleri mercek altında. Diğer ciddi düzenlemelerin de hızlıca gelmesi çok iyi olacak. Özellikle açıklanacak olan 9. yargı paketi.