Crack34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, tek seferde Adsense onayı alma hakkında tecrübelerimi anlatmak istiyorum. 2 yıl önce düzenli olarak site kurup Adsense onayı alıp forum dışı sabit bir kişiye satıyordum. Sonrasında kendi işlerim yoğunlaştı, o arada evlendim falan, 2 yıl uğraşamadım.

2 ay önce tekrardan denemek istedim. Forumda birçok kişi zorlaştı falan diye konular açıyordu. Önceki taktiğimde sitenin tüm ayarlarını yaptıktan sonra 1 ay içinde 50 adet 600 kelimelik içerik girişi yapıyordum. Sonra onaya gönderip onaylatıyordum. Genellikle tek seferde onay alıyordu.

Forumda zorlaştı, onaylanmıyor tarzı konular görünce içerik sayısını 90'a çıkardım. 600 - 1200 arası makaleleri Chat GPT ile yazdırıp girişlerini yaptım. Rank Math SEO eklentisi kullandım ve içeriklerin SEO skorları hepsi 90'dı.
Nisan'ın 11'inde onaya gönderdim, 23 Nisan'da onaylandı sadece 12 günde tek seferde. Pazartesi gününden itibaren yeni siteler kurup onları da 1,5 ay sonra onaya göndereceğim. Onlar hakkındaki tecrübelerimi de sizinle paylaşırım. Hatta forumdan bir kişiyle anlaşma yapmıştık onay konusunda, onun sitesini de ilerleyen zamanda paylaşırım.

Paylaşım için teşekkürler.
Sanıyorum Chatgpt'ye elle makale yazdırıp elle sitede paylaştınız.
Rank Math seo skorlarını 90 yapmanızın faydası olmuş olabilir.
Kendim denemedim ama son zamanlarda onay alamamaktan şikayetçi idi r10 ahalisi.