Evet arkadaşlar sanıyorum 10-15 gün sonra 15 yılım dolmuş oluyor. Aslında db patlama olaylarından öncede vardık. Ekşını bol günlerdi çok gençtik.
Çok ticaretimiz döndü burada ama genelde alıcı kısımdayım ve tradeye yansımıyor. Fakat bir satış hedefim olsaydı herseyi tradeye yansıtırdım.
Askeriyedeki gibi envai çeşit insan tanıdım burada. Çok aşırı kaliteli insan tanıyıp vay be böyle insanlar da oluyormuş forumda dediğimde oldu. 3 kuruş için kendini aşırı rezil eden de tanıdım ona da şaşırdım tabi.
15 yılda r10 bana ne kattı derseniz hiç bir şey katmadı :d köyün delisi gibi her gün forumda boş boş geziyorum. Fakat r10u çok seviyorum. Sürekli güncel olması, birden bire birilerinin delirmesi, atar gider yapanlar, Adsense konusunda artislik yapıp byhiçkimseyi tanımayıp sonra o konuya gelince rezil olmaları felan muazzam bir ortam. Mesela tasarım konusunda Metehan takip ettiğim kişilerden. Çok asan kesen reklamını yapan şöyle böyle tasarımcıyım diyen var ama adam hiç bir artistlik yapmadan işini en düzgün şekilde yapıyor. Tek üzüldüğüm konu eskiden bilgi paylaştıkça çoğalır mantığı vardı. Artık o kalmadı var ama çok azaldı. Eskiden üyeler diğer üyeleri şaşırtmak için kimsenin bilmediği bilgiler paylaşırdı.
r10'da en sevdiğim kişiler öncelikle forumun sahibi. Kendisini tanımam ama r10u bu noktalara getirdiği için bir r10 fanı/bağımlısı olarak tebrik ediyorum. En sevdiğim mod ise Erhan. Profil resmindeki güllüden dolayı. Yoksa onu da tanımam etmem.
Çok fazla geçici banlandığım oldu. Forumda sürekli gezdiğimiz için illaki birilerine sinirlenip cevaplar yazıyorum ve banlanıyorum. Ben bu konuyu yazarkende kurumsal üyeliğimin süresi bitmiş şansa bak. Neyse 15. yıla girdiğimde yenilerim.
15. yıla özel duygusal etkileyici ve motive edici bir şeyler yazmak için bu konuyu oluşturacaktım ama öyle bir şey yok zaman akıyor arkadaşlar. İşinize gücünüze bakın. r10da banlanmadan 15 yıl daha durursam 50 yaşında olacam o zaman da bir 30. yıl özel motive yazısı yazarım arkadaşlar. Cümleten iyi geceler.