OzyTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam ben son kullaniciyim tasarim kodlama vs. Bilmiyorum ona göre yorum yapicam

1. Dosya upload etmek isteyen kisi rarlayip atar hem yuklerken zamandan tasarruf hemde indiren kisi acisindan hizli indirmesi icin resim ve rar bence yeterli

2. Bazen mobilden denk geliyor dosya yuklemek isteyince o kadar cok reklam cikiyor ki upload alanini yada yukle butonunu bulmakta zorlaniyorum boyle olmamali

3. Yukledikten sonra pratik olarak sosyal medyada paylasila bilmeli digeride forum yeterli olur

4. Üye olmadan upload etme limiti cok düşük olmamali bazen ust segment telefondan resim cekince s24 iphone 15 pro vs resim cekince boyutlari büyük oluyor keza videolarda öyle dosya upload edip gondermek icin uyelik ile ugrasilmaz diye düşünüyorum ben ugrasmazdim acikcasi

5. Dosyanin barinma suresi en kötü 1 hafta fln olmali bugün x kisiye dosya upload edip link attim hemen acamadi unuttu vs 1 günde silinince tekrar upload etmek icin o siteye girmezdim

Nacizane fikirlerim bunlar size yada farkli okuyana sacma gelebilir son kullanici olarak yazmaya calistim
1- Resim, rar, zip yüklemelerine kesin olarak yer verilecek, sadece başka neler olabilir onu araştırıyoruz.

2- Reklam illaki olacaktır, fakat yükleme ve indirme işlemleri esnasında kafa karıştıracak şekilde olmayacak, yerleşimlere dikkat edeceğiz.

3- Sosyal medya, blog, forum paylaşımlarına kesin olarak yer verilecek, başka neler olabilir onu araştırıyoruz.

4- Üye olunmadan yapılacak yükleme limitleri kullanıcıların işlerini rahatlıkla görebilecekleri şekilde olacaktır. Konuda yazılanlar sadece birer örnektir.

5- Saklama süreleride 4.maddede belirtimiz gibi kullanıcıların işlerini rahatlıkla görebilecekleri şekilde olacaktır. Konuda yazılanlar sadece birer örnektir.

Vakit ayırıp yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim.