tiscali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Orneklerin hep fenerden hocam.. Hayirdir?
O zaman bende sunu yazayim..

TFF baskani = Galatasaray Fanatigi..

Bunuda araya ekliyelim..
Hayırdır derken?

50 tane daha örnek yazarım dedim farkındaysan. Galatasaray'ın Pendik ve Eyüp dışında bir ilişkisi olmadığı için sadece onları yazdım. Farklı 2 maddeye bölseydim hoşuna mı gidecekti? Fenerde de 2 madde var. Sen nasıl bakmak istiyorsan, öyle bakıyorsun bir önceki mesajımda taraftar değişmeli dediğim kısım bu.

TFF Başkanı tamam hadi Galatasaraylı olsun.

Güzel kardeşim Mehmet Ali Aydınlar'da mı Galatasaraylıydı? Adam şike sezonu takım düşmesin diye madde değiştirdi kendisi dedi. Sesiniz çıktı mı?

Nihat Özdemir taraftarlığı bırak ikinci başkandı. Sesin çıktı mı?

Çıkmadı ikisinde de. Mevcut TFF Başkanının Galatasaraylı olması, beni bir Galatasaraylı olarak gram ilgilendirmiyor. Bence kendisi taraftarlığıyla değil başkalarının sözüyle hareket ediyor.

Galatasaray ile ilgili bir şey yapmadığı tam tersi aleyhine davrandığı 50 madde sıralarım sana. En basitinden Süper Kupa finaline gelmedi adam. Fenerbahçe'nin U19 ile çıkacağını biliyordu. Bilmesi de sorun değil biliyorsun ya da bilmiyorsun başkan olarak gelmen gerekiyor gelmiyorsun.

Biz Galatasaray camiası olarak nefret ediyoruz adamdan. Ha şimdi diyeceksin ki neden kulüp üyesi hala. Adamın telefonundan bylock çıkmasına rağmen, bu görevi yapıyorsa cevabı bellidir.

Velhasıl kelam hala dediğimi anlamamakta ısrarcısın. Fenerbahçe taraftarıyla herhangi sohbete dahi girmiyorum. At gözlüğüyle bakıyorsunuz tüm olaylara. Dediğim gibi başkanların takım taraftarı çok dertse, son 4 başkanın 2'sinin FB'li 1'inin Beşiktaşlı 1'nini GS li olması dert olmamalı kimseye.